Jelentkezés külföldi találmányi bemutatókra

A MAFE 2006. I. félévében a következő fórumokon tervezi magyar kollektív bemutatók rendezését alkalmanként 10-20 téma részvételével:

 VI. Moscow International Salon of Innovations and Investments (Moszkva, 2006. február 7-10.)
Oroszország legjelentősebb innovációs eseménye, kormányszervek támogatásával és díjaival, a moszkvai vásárközpontban kerül megrendezésre. A MAFE most másodszor állít majd itt ki.

Jelentkezési határidő: január 25.
A helyek beteltek, a következő tíz témával szerepeltünk > > > tájékoztató itt

 

M2I Salon – Mondial Invention Innovation (Párizs, 2006. március 10-12.)
A hires Cité des Sciences az otthona ennek az eseménynek, ahol kiadják a “Jules Verne” feltalálói díjakat. A MAFE itt még nem szerepelt.

Jelentkezési határidő: február 20.
A helyek beteltek, a következő 23 témával utazunk > > > lista itt

 

34. International Exhibition Inventions, New Techniques and Products (Genf, 2006. április 5-9.)
A hagyományos Genfi Szalon jelentősége, hogy számos nemzetközi szervezet, amely az innovációnál érdekelt a városban található, így munkatársaik itt ismerkednek meg az új témákkal. A MAFE 1990-től folyamatosan részt vesz ezen a kiállításon.

Jelentkezési határidő: március 20.

 

Jelentkezni lehet jogvédett (már bejelentett) találmányokkal, amelyek az adott fórumon még nem szerepeltek. Részvételi díj: témánként 40 ezer forint. A MAFE témánként 2 négyzetméteres installált területet biztosít, fizeti a nevezési díjat, elkészíti a posztert, ki és hazaszállítja a kiállítási anyagot, üzemelteti a bemutatót, és ellátja a kiállításon az üzleti képviseletet. A személyes részvétel nem kötelező, annak költségeit mindenki maga fedezi.

A helyek odaítélésénél figyelembe vesszük a jelentkezés beérkezésének dátumát.

Érdeklődés telefonon: 1/220 3040, jelentkezés: genius@inventor.hu